Skip to content

Nuntile din prezent au inceput sa devina din ce in ce mai extravagante, iar oamenii isi doresc show-uri tot mai spectaculoase la cel mai important eveniment din viata lor.

Toată lumea își dorește să se distreze la nunti , așa că organizatorii au decis să extindă repertoriul muzical pentru a include cât mai multe genuri pentru incanta preferințele participanților.

Camelia Crisan este alegerea potrivita daca vrei ca evenimentul tau sa fie plin de momente de neuitat, artista vă oferă o experiență completă de concert cu hituri de top și solo-uri neașteptate la flaut si chitara.

Cand vine vorba de un show la nunta ta, Andreea Banica este artista pe care ti-o doresti deoarece are multa experienta in acest domeniu al entertainment-ului. Celebra cantareata a facut parte din grupul “Exotic”, alaturi de Claudia Patrascanu si Julia Chelaru. A mai infiintat si trupa “Blondy” impreuna cu Cristina Rus. Dupa aceste reusite a urmat o cariera solo si a reusit sa castige diferite premii la festivaluri de muzica precum: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, MTV European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesa ei “Sexy” a ajuns numarul 1 in topurile din Romania, Bulgaria si Serbia

O alta artista care ti-ar putea incanta invitatii la nunta este Corina cu unele dintre cele mai populare hit-uri ale ei. Primul album al artistei a fost “Noi doi” publicat in 2004. Din acel album doar piesa “Noi doi” a fost promovata, aceasta piesa fiind scrisa de Smiley si Marius Moga. Melodia a ajuns pe locul 4 în “Romanian Top 100” fiind una din cele mai de succes melodii ale ei.

Nici Codruta Filip nu este o alegere neinspirata cand vine vorba de o nunta. Interpreta a cântat la o mare varietate de evenimente și spectacole și a prezentat, de asemenea, o serie de competiții naționale și internaționale de muzică ușoara. De asemenea, Codruța a primit o distincție prestigioasă în 2018 pentru că a fost numită una dintre cei „8 Tineri de valoare ai Iașiului”. Artista a lucrat cu mulți alții din industria muzicală românească de-a lungul anilor, iar în 2020 a lansat single-ul inovator, „Sa-mi fii vara”.

Si Amna ar putea face un show spectaculos la nunta ta.  Solista s-a născut la Slatina, județul Olt, dar și-a petrecut majoritatea anilor de copilarie în capitala. A absolvit studii de pian și canto la Școala Bilingvă “George Coșbuc” și la Facultatea de Relații Internaționale. Single-ul de debut al Amnei, „Tell Me Why”, a avut un succes uriaș atât în ​​țară, cât și în străinătate, ajungând în fruntea topurilor în țări atât de diverse precum Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, și Albania. În 2014 a fost lansat un nou single, “Fără aer”, care a prezentat o colaborare cu Adda și pentru care a fost lansat un videoclip muzical la începutul lunii iunie.