Skip to content

CODRUȚA FILIP

Codruta Filip a cantat la numeroase evenimente, spectacole, dar a si prezentat diverse concursuri nationale si internationale de muzica usoara.

Follow

 

CONTACT & BOOKING

Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Booking: Cotoara Eduard

Telefon: 0767.834.505

Email: eduard@artistnunta.ro

 
Frumoasa artista s-a nascut in Bucovina Mica Tatarusi, judetul Iasi. A urmat cursurile Liceului Pedagogic “Vasile Lupu “ din Iasi, convinsa fiind pe atunci, de o carierea in domeniul invatamantului, desi inca de la varsta de 13 ani a facut cursuri de canto- muzica usoara in cadrul Palatului Copiilor. Dupa terminarea Facultatii de Drept a Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Codruta participa la  cateva concursuri de frumusete, pe care le si castiga, devenind astfel manechin si cochetand cu lumea modellingului. Insa frumoasa  artista si-a dorit tot timpul  o cariera muzicala si astfel,  si-a urmat visul.
 
Artista a cantat la numeroase evenimente, spectacole, dar a si prezentat diverse concursuri nationale si internationale de muzica usoara. In anul 2018, Codruta a primit si o importanta distinctie, aceea de a se numara printre cei “8 Tineri de valoare ai Iasiului”. Pe parcursul timpului, artista a avut numeroase colaborari cu multi artisti din industria muzicala romaneasca, iar in anul 2020 lanseaza primul ei single de succes” Sa-mi fii vara”.
 

Sursa: Sprintmedia